Онкология

Ние надграждаме нашите достижения в лечението на рака, чрез проучване на потенциални нови възможности

Необходимостта от нови лекарства против рак остава голяма. Ние се ангажираме да отговорим на тази нужда и да затвърдим лидерската си позиция в областта на лечението на раковите заболявания.

С богатия ни опит в областта на онкологията, ние работим за разширяване на нашия принос в лечението на рака, чрез разработване на бъдещи терапии в имуно-онкология, при които имунната система на пациента се използва в борба с раковите клетки.
С нашите собствени разработки както и в партньорства, ние се концентрираме върху изграждането на нашия онкологичен бизнес в области като рака на простатата (където и сега имаме значително присъствие и предлагаме важни за пациентите терапии), множествена миелома и плоско-клетъчен (сквамозен) карцином на кожата. 

Рак, изправи се пред предизвикателството

Животът е пътуване, в което здравето е неизменна част и ние в Sanofi се ангажираме да намерим терапевтични решения за милионите хора, които са или ще бъдат засегнати от рак. Броят на случаите на рак се очаква да нарасне драстично през следващите две десетилетия.

Като партньор в областта на здравето, ние в Sanofi се изправяме пред това предизвикателството. Ние сме ангажирани с борбата с рака, чрез ранното му откриване и лечение, включително облекчаване на болката и палиативните грижи. Sanofi Genzyme, нашето подразделение за специални грижи, разработва новаторски терапии и проучва иновативни начини за борба с рака. 

Инфографика - онкологични заболявания

Разбиране на рака

Докато здравите клетки в тялото се делят по организиран начин, ракът се причинява от неравномерното разделение и растеж на клетките в организма. Ракът може да се появи във всяка една част на тялото и да се разпространи навсякъде в него.

Ракът не е едно единствено заболяване. Според данните на Световната здравна организация (СЗО) съществуват повече от 100 различни вида рак, всеки със специфични нужди от лечение.

Като партньор в областта на здравето, ние сме силно отдадени в борбата с рака и сме ангажирани да предоставяме на пациентите, включително и на бързоразвиващите се пазари (1), решения за здравеопазването. Имаме силно присъствие в борбата с рака на простатата и разработки в късен етап в области като множествена миелома и плоско-клетъчен карцином на кожата.

предизвикателството. Ние сме ангажирани с борбата с рака, чрез ранното му откриване и лечение, включително облекчаване на болката и палиативните грижи. Sanofi Genzyme, нашето подразделение за специални грижи, разработва новаторски терапии и проучва иновативни начини за борба с рака. 
Cancer: from a healthy cell to a cancer cell

Проучване на нови възможности, чрез отворени иновации


Ние, в Sanofi, вярваме, че отворените иновации ще помогнат за разработването на нови подходи и експертни познания, за да открием таргетирана терапия срещу рака.
Като партньор в областта на здравето, ние си сътрудничим с академични изследователски екипи, биотехнологични компании и специализирани центрове за ракови заболявания, за да насърчим иновациите в лечението на рака.

Някои от настоящите ни сътрудничества с Warp Drive Bio, Evotec, Apeiron Biologis, Regeneron Pharmaceuticals и Innate Pharma се фокусират върху това как самата имунна система може да бъде подсилена, за да разпознае и премахне раковите клетки - област, позната като имуно-онкология.

1 Развиващи се пазари: извън САЩ, Канада, Западна Европа (Франция, Германия, Великобритания, Италия, Испания, Гърция, Кипър, Малта, Белгия, Люксембург, Португалия, Холандия, Австрия, Швейцария, Швеция, Ирландия, Корея, Австралия и Нова Зеландия.

последвайте ни: sanofigenzyme.com 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да проследява аудиторията и да подобрява съдържанието му. Като продължавате да сърфирате в този уебсайт, приемате използването на такива "бисквитки".

Добре