Множествена склероза

Ние сме дългосрочен партньор на хората с множествена склероза и работим за нови терапевтични решения и научен напредък

Животът е изпълнен със здравни предизвикателства, особено за хората с множествена склероза. Около 2.5 млн. души по света са засегнати от това хронично заболяване, което атакува централната нервна система, уврежда миелиновата обвивка – защитният слой, покриващ нервите, които пренасят сигнали между мозъка през гръбначния мозък до останалите части на тялото.

Инфографика статистика на множествената склероза

Вдъхновение от пациентите по света

Анита - множествена склероза
Грета - множествена склероза
Дийн- множествена склероза
Пациенти с множествена склероза - от ляво на дясно: Анита, Франция; Грета, Белгия; Дийн, Австралия

Отвъд лечението на болестта

Като партньор в житейското пътешествие, Sanofi Genzyme, нашето бизнес звено за специализирана грижа, работи повече от десетилетие върху създаването на лекарство за лечение на множествената склероза и ние сме отдадени на това да предоставим на пациентите, дори на тези в развиващите се пазари1, ефективни решения. Основавайки се на опита си да работим с малки групи пациенти с редки заболявания, ние се стремим да създаваме връзка с пациентите, доставчиците на здравна грижа, подкрепящите организации за по-доброто разбиране на предизвикателствата, които срещат хората, живеещи с множествена склероза.
“Ние се вдъхновяваме всеки ден от хората, живеещи с множествена склероза и от хората, които се грижат за страдащите от това заболяване. Това ни мотивира да работим повече, за да променим качеството на живот на хората, диагностицирани с МС.”
Бил Сихолд, изпълнителен вицепрезидент, Sanofi Genzyme

Бъдещи достижения

Sanofi Genzyme има два медикамента, достъпни за пациентите. Въпреки това, ние осъзнаваме, че пациентите с МС имат нужди, които ние не покриваме. Продължаваме да фокусираме усилията на нашите развойни и изследователски центрове в областите, в които вярваме, че имаме потенциал да помогнем на МС общността. Това включва програми за хората с ранен стадий на болестта, които се фокусират върху превенцията и възстановяването на уврежданията, причинени от МС върху нервната система.

За повече информация за нашата работа в областта на множествената склероза, моля посетете уебсайта на Sanofi Genzyme.


Референиции:

1Развиващите се пазари включват: света без САЩ, Канада, Западна Европа (Франция, Германия, Великобритания, Италия, Испания, Гърция, Кипър, Малта, Белгия, Люксембург, Португалия, Нидерландия, Австрия, Швейцария, Швеция, Ирландия, Финландия, Норвегия, Исландия, Дания), Япония, Южна Корея, Австралия и Нова Зеландия.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да проследява аудиторията и да подобрява съдържанието му. Като продължавате да сърфирате в този уебсайт, приемате използването на такива "бисквитки".

Добре