Семейство
Терапевтични решения

Човешкото здраве е като живота - пътешествие със спадове и върхове, малки или големи, за цял живот или моментни. Ние в Sanofi сме тук, за да посрещаме тези предизвикателства. Ние сме на страната на хората, техен здравен партньор в това вълнуващо пътешествие.

Лекарства без лекарско предписание
Здраве и добро физическо състояние
Ние вярваме, че като насърчаваме хората, общностите и професионалистите в сферата на здравеопазването да се грижат по-добре за себе си, ще направим целия свят по-здрав. Това ще допринесе значително системите на здравеопазване да станат по-устойчиви. Нашите решения за грижа за самите нас са насочени към кашлицата и настинката, алергиите, храносмилателното здраве, хранителните добавки и обезболителните.
Диабет и сърдечно-съдови болести
Диабет и сърдечно-съдови болести
С воденето на по-заседнал начин на живот, диабетът и сърдечно-съдовите болести се превръща в глобален проблем за общественото здраве. Като здравен партньор в живота, нашата цел е да помогнем на хората с диабет и сърдечносъдови заболявания и да подобрим начина им на живот
Онкология
Онкология
Ние имаме силна история в онкологията, като сме посветени на това да намираме нови начини за лечение на хората, страдащи от ракови заболявания, като подобрим начина им на живот. Ние, в Sanofi, вярваме, че достъпът до иновации ще спомогне да се създадат нови подходи и познание, с което да се открие таргетирано лечение на рака.
Имунология
Имунология
В Sanofi, ние изследваме нови начини да подкрепим хората, страдащи от автоимунни заболявания, и да променим начина им на живот към по-добро.
Множествена склероза
Множествена склероза
Ние сме се посветили на това да бъдем партньори на хората, страдащи от множествена склероза и повече от десетилетие работим върху разработването на лечение за тази болест. Затова продължаваме да развиваме нашите изследователски усилия, което включва и изследователски програми в начален етап на развитие, които се фокусират върху превенцията и възстановяване на нанесените вреди върху нервната система, причинени от множествена склероза.
Редки болести
Редки болести
Фактът, че редките болести се срещат изключително рядко и са много комплексни, прави тяхното диагностициране и лечение трудно, което спомага пациентите да се чувстват изолирани. В Sanofi, ние сме посветени на това да дадем възможности на хората, страдащи от редки болести и продължаваме да се фокусираме върху това да преобразим редките болести.
Ваксини
Ваксините
Като здравен партньор, ние в Sanofi сме горди, че ваксините ни могат да спомогнат да предпазят нас и близките ни от голям брой сериозни инфекциозни болести, във всеки етап от живота.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да проследява аудиторията и да подобрява съдържанието му. Като продължавате да сърфирате в този уебсайт, приемате използването на такива "бисквитки".

Добре