Млади хора свират на пиано

Подготви своето CV и кандидатствай

Ако вече сте намерили позиция, която съответства на вашите интереси и опит, изпратете ни кандидатурата си, за да може нашият екип по търсене на таланти да прегледа Вашия профил. В допълнение към краткото заявление, в което ще бъдете помолени да отговорите на няколко предварителни квалификационни въпроси, нашият екип ще прегледа вашата автобиография. При подготовката на Вашето представяне разгледайте следното:


> Всяка позиция е уникална. В резултат на това може да адаптирате информацията, с която кандидатствате и да определите по-ясно Вашите  съответствията с изискванията на съответната позицията

> Уверете се, че сте направили вашите постижения ясни за нас, включително как измервате напредъка и успеха 

> Нашият екип преглежда хиляди кандидатури всяка година. Автобиографии, чието оформление и шрифт за лесни за четене се правят добро впечатление.

> За да прегледаме молбата ви, ще ни помогне, ако документите ви са максимум две страници.

> Използвали ли сте жаргон или акроними? Ако смятате, че те са от съществено значение, моля, обяснете значението им, особено ако те не са познавати в Sanofi.

> Проверихте ли документите си за правописни грешки?
 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да проследява аудиторията и да подобрява съдържанието му. Като продължавате да сърфирате в този уебсайт, приемате използването на такива "бисквитки".

Добре