За нас
Sanofi: глобален лидер в здравеопазването

Ние в Sanofi сме подкрепа на хората в нужда, като техен партньор в здравните им предизвикателства


Човешкото здраве е като живота - пътешествие със спадове и върхове. Те може да са малки или големи, за цял живот или моментни. Всеки човек, независимо дали е дете или възрастен, се сблъсква със здравни предизвикателства независимо какви са те.

Ние в Sanofi сме подкрепа на хората в нужда, като техен партньор в здравните им предизвикателства. Много пациенти зависят от нас. Нашата цел е да предпазваме и подкрепяме хората в техните здравни предизвикателства, така че да живеят живота си в пълния му потенциал.

Ние имаме широко портфолио от продукти за човешкото здраве. Имаме световно присъствие и трансформираме научните иновации в здравни решения.

С иновативността и ефективността на нашите продукти сме спечелили доверието на българските потребители. Затова и ежегодно продуктите ни са отличени в престижните потребителски конкурси у нас.

Открито за диабета
ОТКРИТО ЗА ДИАБЕТА
Диабетът е новата глобална пандемия, която има изключително силно влияние върху здравните системи по света. По данни на Международната диабетна федерация (IDF), броят на хората с диабет в България на възраст между 20 и 79 години е над 430 000*. Като здравен партньор на хората в нужда, от 2012 г. до сега Sanofi организира кампанията „Открито за диабета“ . Всяка година инициативата има различен фокус, но и една обща цел – информиране на обществото за диабета, превенция, ранна диагностика и правилно лечение на заболяването. Използвайки различни комуникационни подходи, посланици и новинарски поводи, „Открито за диабета“ предизвиква изключително голям медиен интерес. Освен информационната кампания, ежегодно Sanofi организира безплатни профилактични измервания на кръвна захар и гликиран хемоглобин в малки и големи населени места в страната.
Редки болести
ВДЪХНОВЯВАМЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА С РЕДКИ БОЛЕСТИ
Като здравен партньор на хората, живеещи с редки болести - множествена склероза, онкологични и имунни забалявания, Sanofi Genzyme, със състраданието и разбирането на своите служители, разработва и реализира образователни програми за лекари и пациенти в партньорство с пациентските организации и здравните власти. Sanofi Genzyme се грижи за пациентите с редки болести, чрез персонализирани решения и постоянно работи за повишаването на разпознаваемоста на редките болести, така че пациентите с тези заболявания да могат навременно да бъдат диагностицирани и да получат адекватно лечение. За пациентите с онкологични заболявания на простатата Sanofi Genzyme организира различни информационни кампании под шапката на „Открито за мъжете“, за да повиши нивата на ранно диагностициране, контрола над заболяването и психологическата подкрепа на пациентите.

Към пациентите с множествена склероза ние имаме ангажимент да предоставяме иновативни терапии, които значително да подобряват начина им на живот.
NOVANIGHT С НАГРАДА ЗА ИНОВАЦИИ И SUPERBRAND
NOVANIGHT С НАГРАДА ЗА ИНОВАЦИИ И SUPERBRAND

Novanight грабна всички престижни отличия през 2019 г.

Novanight беше избран от потребителите за продукт на годината в категорията „Хранителна добавка за сън“ в класацията „Voted Product of the Year“ 2019 и е единствената хранителна добавка с награда от Съюза на българските фармацевти в категорията си.

Novanight спечели и признанието на Българската асоциация на рекламодателите, взимайки голямата награда за „Най-успешна лансираща кампания в България 2019“ в конкуренция с FMCG, телекоми, автомобили, банки и др. Успешният екип зад бранда беше отличен и със златна награда за най-ефективна маркетингова кампания в категорията „Стоки“ в от престижните награди Effie.

Само за една година Novanight се превърна в най-разпознаваемото хапче за сън в България и №1 в класацията по продажби на продукти за сън. Затова и логично получи наградата за Superbrand от едноименните престижни награди.

Тереза Маринова - открито за ваксините
SANOFI PASTEUR – НАДЕЖНИЯТ ПАРТНЬОР НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ
Sanofi Pasteur, в партньорство с Министерство на здравеопазването и лекарската общност в България, работи интензивно за увеличаване на информираността и повишаване на общественото здраве, чрез ваксинална превенция. През последните няколко години Sanofi Pasteur направи достъпни на българския пазар няколко ваксини. Новата шествалентна ваксина подобри имунизационния календар в страната. През 2017 г. Sanofi Pasteur представи новата четиривалентна противогрипна ваксина, като всяка година организира мащабна информационна кампания „Открито за ваксините“ за сериозността на здравните последствия от грипа и ефективната превенция чрез ваксинация. А през 2019 г. компанията ни подпомогна Министерство на здравеопазването, което стартира Национална програма за ваксинопрофилактика на грип при хора над 65 годишна възраст, като така ги предпази от усложненията, които могат да възникнат в следствие на заболяването.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да проследява аудиторията и да подобрява съдържанието му. Като продължавате да сърфирате в този уебсайт, приемате използването на такива "бисквитки".

Добре