COVID-19
Начало
Отдадени сме на борбата с COVID-19
Начало
НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ГРИПЕН СЕЗОН 2020/2021
Sanofi: корпоративно видео
Добре дошли
Добре дошли
Ние в Sanofi сме подкрепа на хората в нужда, като техен партньор в здравните им предизвикателства.
Съобщения до медиите
Съобщения до медиите
Научете последните новини за Sanofi в България
Присъедини се към нас
Присъедини се към нас
Като лидер в сферата на здравеопазването, ние работим за подобряване на здравето и качеството на живот и се стремим да отговаряме на нуждите на 7 милиарда души по света. Присъедини се към нас.
Терапевтични решения
Терапевтични решения
Sanofi е глобална биофармацевтична компания, отдадена да помага на хората при техните здравословни предизвикателства. Чрез ваксините си ние предпазваме от заболявания, предоставяме иновативни лечения, за да победим болката и намалим страданията на пациентите. Ние сме едновременно до хората, страдащи от редки заболявания, както и до милионите пациенти с дългогодишни хронични заболявания.
Научни открития
Наука и иновации
Като изследователи ние сме отдадени на научните постижения, защото знаем, че това, което правим днес може да подобри живота на хората утре. Работим, за да трансформираме научните познания и медицинските постижения в най-модерните терапии за пациентите.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да проследява аудиторията и да подобрява съдържанието му. Като продължавате да сърфирате в този уебсайт, приемате използването на такива "бисквитки".

Добре