Меню бърза навигация :

 1. Отидете на съдържание
 2. Отидете към менюто на под-секцията
 3. Отидете на инструмент за търсене
 4. Отидете в меню Помощ
 5. Към модулите
 6. Към списъка на клавишни комбинации

Помощ за меню :

 1. Sanofi в света |
   
 2. Site група |
   
 3. Връзка с нас |
 4. Карта на сайта |
 5. Помощ
 1. размер на шрифта

  намалявам увеличаване  
 
 

Диабет

КОНТАКТИ

Санофи

бул. „Цариградско шосе” №90
Офис сграда Капитал Форт,тяло А,ет.10
София 1784

Тел: +359 2 970 53 00
Факс: +359 2 970 53 33

Съдържание :

Диабет

САНОФИ – СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ПРЕДЛАГАНЕ НА ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ В БОРБАТА С ДИАБЕТА

 

Диабетът е новата глобална пандемия с изключително силно въздействие върху здравните системи по света. Понастоящем в света има повече от 387 милиона души, страдащи от диабет, като техния брой непрекъснато расте. Очаква се към 2035 год. той да достигне 592 милиона.

Ако диабетът беше държава, тя щеше да е третата по население в света.

Като глобален иновационен лидер Sanofi постоянно инвестира в разработването и предлагането на нови терапевтични възможности за хората с диабет. Едновременно с това полагаме усилия българското население да има достъп до най-иновативните и качествени лекарствени средства.

Портфолиото на Sanofi включва широк спектър от диабетни решения, сред които основни и иновативни средства като инсулин и други инжекционни и орални хипогликемични агенти. Придружени от писалките за еднократна и многократна употреба, награждавани за комфорт при употреба и липса на грешки в дозирането, предлагаме на пациентите пълен набор от терапевтични възможности и откликваме на техните ежедневни потребности и начин на живот.

В Sanofi, заедно с нашите партньoри в лицето на ендокринолози и пациентски организации в страната, разработваме и подкрепяме различни кампании, насочени към обучението и подобряване качеството на живот на диабетно болните, като вярваме, че заедно ще можем да променим възприятието за заболяването Диабет, защото „ Диабетът не е болест,а начин на живот. Да живееш с диабет в все едно да караш кола по оживено трасе- трябва да знаеш правилата на движение“*

С цел превенция и ранна диагностика Sanofi България провежда ежегодно своята кампания „Открито за диабета“.

*референция – БНСДЕ

 

Обновено 27 Август 2015