Меню бърза навигация :

 1. Отидете на съдържание
 2. Отидете към менюто на под-секцията
 3. Отидете на инструмент за търсене
 4. Отидете в меню Помощ
 5. Към модулите
 6. Към списъка на клавишни комбинации

Помощ за меню :

 1. Sanofi в света |
   
 2. Site група |
   
 3. Връзка с нас |
 4. Карта на сайта |
 5. Помощ
 1. размер на шрифта

  намалявам увеличаване  
 
 

Съобщения до медиите

КОНТАКТИ

Санофи

бул. „Цариградско шосе” №90
Офис сграда Капитал Форт,тяло А,ет.10
София 1784

Тел: +359 2 970 53 00
Факс: +359 2 970 53 33

Съдържание :

Sanofi спечели наградата „Лекарство без рецепта на годината” за Magne B6® на Български фармацевтичен съюз

Sanofi триумфира на наградите на Българския фармацевтичен съюз с Magne B6®, избрано за „Лекарство на годината без рецепта”. Magne B6® е лекарствен продукт без рецепта, с употреба при магнезиев дефицит и симптоми като нервност, раздразнителност и отпадналост.

 

Престижната награда за Sanofi бе получена от Михаела Пиерова, Мениджър отдел „Продукти без рецепта” на специалната гала церемония, която се проведе на 19 юни в сградата на Парламента, част от Български фармацевтични дни 2015.

„Това е огромно признание за екипа на Sanofi България. За една година Magne B6® се превърна в лидер в категорията си с трицифрен скок в продажбите, движещ цялата категория напред. Понастоящем Magne B6® е №1 лекарство без рецепта в категорията на магнезиевите продукти за 2015, по данни на IMS YTD Apr в стойност за България, а също е и най-продаван магнезиев продукт в света в стойност за 2014 по данни на IMS.” – сподели Михаела Пиерова.

На деветите годишни награди на БФС бяха връчени 7 приза в различни категории за лекарство с рецепта, лекарство без рецепта, лекарствен продукт от растителен произход, хранителна добавка, медицинско изделие, медицинска козметика и българска иновация. За наградите се състезаваха международни и местни фармацевтични компании и дистрибуторски фирми. По традиция Българският фармацевтичен съюз връчва само по един приз в категория, което прави наградите особено престижни.

Наградата на БФС е поредното признание за Sanofi България и лекарственият продукт Magne B6®. Миналата седмица Sanofi България беше отличена в годишните награди на Българската асоциация на рекламодателите за кампанията на Magne B6®“Върни баланса в ежедневието си” в категорията „Активиране на марка – най-добър старши маркетингов специалист“. БАР отличи най-добрите постижения в сферата на маркетинговите комуникации за изминалата година, както и техните бранд мениджъри и “агенти на промяната” на българския пазар.

Обновено 29 Юни 2015